Vergaderruimtes

Inspirerende ruimtes met uitzicht op het hoofdveld!

Zoekt u een inspirerende zaal voor uw meeting, presentatie, receptie of beurs? In het Kras-stadion zijn zeven goed geoutilleerde zalen en skyboxen die uitstekend passen bij wat u wilt. Bijna allen hebben uitzicht op het hoofdveld. De zalen zijn geschikt voor 20 a 125 personen. Ze zijn voorzien van scherm en beamer. Voor grote evenementen ‘schakelen’ we aangrenzende ruimtes. Wij spelen graag met Volendammer gastvrijheid en flexibiliteit in op al uw wensen!

Catering
Ook hier staat de Volendamse kwaliteit weer centraal. Wij hebben uitstekende ervaringen met cateraar Runderkamp. Zij verzorgen uw lunch, buffet of borrelhapjes.

Bereikbaarheid en gratis parkeren
Het sfeervolle Kras-stadion van FC Volendam ligt nabij het toeristisch centrum en is prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto. De nabijgelegen parkeerplaats van vakantiepark het Marinapark heeft gratis plaats voor honderden auto’s. Een bushalte is op 50 meter afstand van de ingang.

De zalen
We beschikken over zeven zalen die in grootte variëren. Hieronder vindt u alle zalen in het KRAS Stadion. 

De Botterzaal


Mercedes-Benz Lounge


De Koningshoek

Red Carpet Lounge


Zuiderzeezaal


Club van 200

Arrangement

De zalen worden verhuren we vaak in combinatie met een bezoek aan de experience Uniek Volendam, een rondleiding, een partijtje ‘latje trap’ of een wandeling door het dorp. Op die manier zorgt u voor een onvergetelijke bijeenkomst… Graag stellen wij een arrangement op maat voor u samen.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@fcvolendam.org of bellen naar 0299 809900. We geven u graag een rondleiding door ons sfeervol stadion. 

Kruiswegwandeling door Volendam van 1 m...

Vanaf 1 maart t/m 17 april 2017 is het weer mogelijk om door Volendam de Kruiswegwandeling af te leggen. Wat is een kruisweg? Een kruisweg is een serie van 14 staties, die de lijdensweg van Jezus Christus…

ACTIE! Gratis seizoenkaart op de PÉ-Si...

De jeugd heeft de toekomst. Met medewerking van de Stichting Oók FC Volendam gaan we ons nóg meer focussen op de jeugd. Alle jeugd van 13 t/m 18 jaar mag namelijk voor de rest van het…