Faninformatie: Alles over je bezoek aan FC Volendam & Friends – Creators FC

Dinsdag 4 april 2023, 19:30 uur

04 april 2023 / Gelegenheidswedstrijd

Vanavond vindt er een speciale wedstrijd plaats in het Kras Stadion. Om 19:30 uur trapt FC Volendam & Friends af tegen Creators FC Mannen. Deze speciale wedstrijd staat volledig in het teken van het goede doel. Het volledige bedrag van de kaartverkoop gaat naar Stichting WensenAmbulance Noord-Holland. Kaarten zijn nog te koop op de webpagina van Creators FC. De kosten bedragen € 7,95 (incl. € 0,95 servicekosten).

Toegang

Bezoekers van FC Volendam & Friends - Creators FC Mannen kunnen op vertoon van een toegangskaart het stadion betreden. Aan de hand van een QR-code, die per mail is verstuurd, kunnen bezoekers door de toegangspoortjes bij de Jaap Jonk-tribune. De stadiondeuren zijn vanaf 18:30 uur geopend.

Kaartverkoop 

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze geweldige wedstrijd. Tickets zijn te koop op de pagina van Creators FC. Kom op tijd.

Verkooppunten

Tijdens de wedstrijd is het mogelijk om consumpties te kopen. Het VAB-café en de naastliggende verkooppunten zijn daarvoor geopend. Let op: er wordt tijdens de wedstrijd FC Volendam & Friends – Creators FC Mannen geen alcohol geschonken. Naast deze verkooppunten is er een merchandise-stand in het VAB-café waar bezoekers voetbalshirts en ander fanitems kunnen kopen. De reguliere fanshop is gesloten.

Parkeergelegeheid

Bezoekers die per auto komen kunnen de auto gratis te parkeren aan de voorzijde van het stadion op het Tase-terrein, voorheen de Dirk van den Broek. Bezoekers die per fiets naar het stadion komen kunnen de fiets stallen op het schoolplein vóór het Kras Stadion.

Met je idolen op de foto

Naast onze Volendamse helden zoals, hoofdtrainer Wim Jonk, oudspeler Jack Tuijp, teammanager Hans Bakker en oud keeper Jeroen Verhoeven, krijgen bezoekers de kans een handtekening en selfie te bemachtigen met de spelers van Creators FC. Het is niet toegestaan om na de wedstrijd het veld te betreden.

Overige bezoekersinformatie

•   Het stadion is een uur voor aanvang open. We verwachten behoorlijke drukte, zorg daarom dat je op tijd naar het stadion komt.
•   Vergeet toegangskaart met bijbehorende QR-code niet mee te nemen.
•   Alleen de ingang aan de Jaap Jonk-zijde zal geopend zijn.
•   Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin.
•   Het VAB café en de naastliggende verkooppunten zijn geopend voor eten en drankjes.
•   Tijdens de wedstrijd worden er geen alcoholische dranken geschonken.
•   Roken in het stadion is niet toegestaan.
•   Het is niet toegestaan om na de wedstrijd het veld te betreden. Houd je aan de huisregels.

 



Laatste nieuws