Supporterszaken

Supportersvereniging

Adresgegevens
Postbus 227
1130 AE Volendam
E-mail: info@sv-volendam.nl
Website: www.sv-volendam.nl

Supportershome "De Thuishaven"
Sportlaan 9a
1131 BK Volendam
Telefoon: 0299-368438

 

Supporterscoördinatie

Supporters Coördinator (SLO)
Ron Nagtzaam
ron.nagtzaam@fcvolendam.org

 

Fan websites

Ook de onafhankelijke supportersvereniging van FC Volendam heeft zijn eigen digitale communicatiemiddel
www.sv-volendam.nl

Een website/Facebookpagina voor en door echte supporters van 'Het Nieuwe Oranje'.
www.peside.nl / www.facebook.com/PeSide.nl

De Kidsclub van FC Volendam is sinds 2005-2006 een feit. De Kidsclub organiseert door het jaar heen heel veel gezellige activiteiten voor de leden. Kijk snel op de site wat Frook the Fox allemaal bedenkt voor zijn leden en hoe je lid kan worden van deze Kidsclub.
www.kidsclubfcvolendam.nl

RKAV Volendam is een van de grootste voetbalverenigingen van Nederland. Het Jeugdplan is een samenwerkingsverband tussen FC Volendam en de RKAV Volendam
www.rkav-volendam.nl

RTV Noord-Holland is de publieke regionale omroep voor de gelijknamige provincie. Zij verzorgen bij de thuiswedstrijden de opnames voor o.a. SBS6. Tevens hebben zij een aparte Volendam pagina.
www.rtvnh.nl

Het Noordhollands Dagblad is de regionale krant waar natuurlijk altijd aandacht is voor 'Het Nieuwe Oranje'. Naast de voetbalpagina ook een FC Volendam pagina.
www.nhd.nl

 

Legitimatieplicht

De KNVB-standaardvoorwaarden stellen verplicht dat elke supporter zich moet kunnen legitimeren ongeacht de leeftijd. Iedereen van 12 jaar en ouder dient zich bij het betreden van het stadion te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart). Kinderen onder de 12 jaar moeten door een volwassene worden begeleid. De volwassene dient het ouderlijk paspoort waarin het kind staat bijgeschreven te kunnen overleggen. Wij willen u er op attenderen dat zonder geldig legitimatiebewijs u de toegang tot het stadion kan worden geweigerd!Laatste nieuws