Vrijwilliger zijn bij FC Volendam

FC Volendam is een dynamische club met veel vrijwilligers. Zonder hen zou de club niet kunnen bestaan.
Onze vrijwilligers oefenen allerlei functies uit en verrichten verschillende werkzaamheden. Zij doen dit uit clubliefde.
Binnen de club is voor praktisch iedereen een leuke taak te vinden. Denk hierbij onder andere aan:

• Stewards voor de veiligheid en een prettige sfeer rond de wedstrijden 
• Horecapersoneel voor een gastvrije uitstraling rond de catering
• Chauffeurs van jeugdteams 
• Vakmensen voor hand- en spandiensten
• Helpen bij activiteiten Kidsclub 
• Ondersteuners media-activiteiten (filmen, interviewen, schrijven)
• Gastheren en gastvrouwen van de experience Uniek Volendam

Voor meer informatie kunt u terecht bij Remco van der Ende, remco.vanderende@fcvolendam.org of bel 0299 809900.

Stewards voor de veiligheid en een prettige sfeer rond de wedstrijden
Een wedstrijd moet ervaren worden als een gezellige en spannende ervaring. Onze stewards dragen hieraan bij door te waken over de veiligheid van de supporters en over de sfeer. Zij zijn gastheren en gastvrouwen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Voor hun taak worden ze via instructiebijeenkomsten opgeleid. 

Horecapersoneel voor een gastvrije uitstraling bij de catering
Onze dames en heren van de horeca zijn het visitekaartje in een van de talloze ruimtes van het stadion waar we een hapje en een drankje serveren. Zij zorgen ervoor dat een supporter zich gast voelt. Zij staan achter de bar, serveren hapjes of verzorgen lunches. Hygiëne, gastvrijheid en een verzorgd uiterlijk staan bij hen hoog in het vaandel.

Chauffeurs van jeugdteams
Elke middag tussen en halen chauffeurs in de mooie spelersbusjes van FC Volendam jeugdspelers van school of huis op. Na de training brengen zij de jeugdspelers weer naar huis. U houdt van autorijden, kunt goed omgaan met jongeren en weet ook grenzen te stellen.

Vakmensen voor hand- en spandiensten
Bent u handig en wilt u af en toe een paar uur de club van dienst zijn? Bijvoorbeeld voor lichte timmerwerkzaamheden, kleine schilderklussen of elektronica-werkzaamheden? Natuurlijk alleen wanneer het u in tijd uitkomt. U helpt de club er geweldig mee!

Helpen bij activiteiten Kidsclub
Een leuk toernooi, ‘Patat eten met Frook’, de ‘Kidskermis’ of ‘Frooks Kerstfeest’: allemaal activiteiten die onze Kidsclub voor haar 1000 leden jaarlijks met veel plezier en succes organiseert.
Ook zin om samen met FC Volendam kinderen blij te maken?
Kijk ook op www.kidsclubfcvolendam.nl

Ondersteuners bij media-activiteiten
Kent u onze site en FC Volendam-TV? Hierop geven wij actuele informatie voor supporters en andere geïnteresseerden. Onze ambitie is om onze media-activiteiten nóg actueler, aantrekkelijker en regelmatiger te presenteren. Zin om hierbij te helpen? Bijvoorbeeld bij het maken van interviews, het schrijven van stukjes, het maken van foto’s of monteren van filmpjes? Kom gerust eens langs.
Wij bieden professionele apparatuur, veel mogelijkheden tot eigen inbreng en een leuk team.

Gastheren en gastvrouwen Uniek Volendam
Uniek Volendam is de succesvolle experience in de noordvleugel van het Kras Stadion. Het is een eigentijdse presentatie van de Volendammer cultuur. Geopend van woensdag t/m zondag van half 11 tot half 5. Wilt u ook deel uitmaken van een gezellige groep vrijwilligers die zorgen dat bezoekers gastvrij en goed geholpen worden? 
Neem dan contact op met Aal Schilder of Gerda Schilder, info@uniekvolendam.nl of bel 0299 809909. Meer informatie: www.uniekvolendam.nlLaatste nieuws