Kidsclub

Ben jij tussen de 5 en 12 jaar oud en een FC Volendam liefhebber in hart en nieren? Én wil jij horen bij de gaafste Kidsclub van Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sluit je net als Frook The Fox aan bij de FC Volendam Kidsclub, waar alles draait om plezier, gezelligheid én natuurlijk voetbal!

Wanneer jij lid bent van de Frook The Fox Kidsclub maak je kans om met jouw helden voorafgaand aan een wedstrijd van FC Volendam het veld op te lopen, krijg je een exclusieve FC Volendam goodiebag, ben je op de hoogte van alle nieuwtjes van de Kidsclub en heb je toegang tot alle Kidsclub evenementen die gedurende het seizoen georganiseerd worden. Zo ben jij verzekerd van een kaartje voor de Frook’s Kidskermis en stel jij vragen aan de spelers van FC Volendam tijdens de Kidspersconferentie.

Sluit je nu aan via onderstaande knop bij de Frook The Fox Kidsclub en laten we samen juichen, spelen en ontdekken in de wereld van FC Volendam! De kosten van het lidmaatschap bedragen €17,50 per jaar. Heb je vragen over de FC Volendam Kidsclub? Mail dan naar [email protected].

Agenda

Frook's Kidskermis 2024 woensdag 4 september 2024, 17:00 uur Locatie: St. Jozefvereniging Binnenkort meer informatie.


Kidsclubnieuws