Kidsclubseizoenkaart

Hallo Kidsclublid!

Vond jij het net als ik ook zo leuk het afgelopen seizoen? Het werd steeds drukker in het Kras Stadion en dat was natuurlijk niet zomaar. FC Volendam speelde leuk voetbal en wist veel tegenstanders te verslaan. Jammer genoeg konden we de competitie niet afmaken. 

Ik ben blij dat steeds meer leden van mijn kidsclub naar de wedstrijden van FC Volendam komen. De spelers vertelden mij dat zij dit ook super tof vinden! Door jouw steun kunnen zij nóg beter voetballen. Iedereen hoopt dat we zo snel mogelijk weer met z’n allen het team van trainer Wim Jonk naar de overwinning kunnen schreeuwen. Wanneer dat is weten wij nog niet, maar we weten wel dat wij niet zonder jou kunnen.

We hebben je nodig en daarom hebben we voor jou ook dit jaar een mooie actie. Als lid van de kidsclub krijg je € 10,- korting op een échte seizoenkaart! Voor kinderen tot en met twaalf jaar is deze ook nog eens extra voordelig. Je krijgt dan een eigen stoel en een eigen pasje waarmee je het hele seizoen naar de wedstrijd kan. Uiteraard zodra dit weer veilig is. De kidskaart, waarmee je de afgelopen seizoenen voor elke wedstrijd een kaartje kon downloaden, vervalt komend seizoen.

Als lid van de leukste kidsclub van Nederland kun je komend seizoen natuurlijk ook rekenen op veel leuke activiteiten! We houden goed in de gaten wanneer en hoe we elkaar weer kunnen zien. Ik hoop dat dit snel gebeurt!

Schreeuw jij FC Volendam volgend seizoen ook weer naar de overwinning? Bestel dan je seizoenkaart en steun samen met je vrienden onze spelers. Ik reken op jullie. Stay Orange!

Groetjes,

Frook The Fox
Mascotte FC Volendam

De voordelen van een seizoenkaart:

• Je steunt FC Volendam in lastige tijden!

• Extra korting voor kinderen t/m 12 jaar ten opzichte van een seizoenkaart voor volwassenen.

• Een fikse korting ten opzichte van losse verkoop.

• Je hebt je eigen stoel in het Kras Stadion en je eigen pasje!

• Je ontvangt een mondkapje van FC Volendam.

• Je mag gratis naar de wedstrijden van Jong FC Volendam in de Tweede Divisie.Laatste nieuws