Bereikbaarheid & Parkeren

Adresgegevens

Kras Stadion FC Volendam
Sportlaan 10
1131 BK Volendam

Routebeschrijving

U kunt Volendam op twee manieren via de snelweg bereiken:

  • Via de A7 (tussen Hoorn en Zaandam) de afslag Purmerend Noord nemen en de N244 opdraaien richting Volendam en Edam. Aan het einde van de N244 rechts de N247 opdraaien en bij rotonde t.o. Motel Volendam (Van der Valk) linksaf.
  • Of via de ringweg A10 bij Amsterdam Noord de afslag S116 richting Volendam/Edam.

Vervolgens:
Op de N247 neemt u bij Motel Volendam de afslag Volendam en blijft de weg volgen. Bij binnenkomst Volendam Rotonde rechtsaf (eigenlijk rechtdoor) met de weg mee richting centrum (Julianaweg), vervolgens rechtdoor en direct na de bezinepomp linksaf. Neem de ingang Eikenlaan en u kunt uw auto parkeren binnen de hekken van het Kras Stadion (behalve op wedstrijddagen) en op het parkeer terrein van het Marinapark. Dit wordt als u Volendam binnenkomt rijden aangegeven op de borden.

Parkeren

Wedstrijddagen
Als bezoeker van een thuiswedstrijd van FC Volendam wordt u geacht te parkeren op het parkeerterrein van het nabijgelegen Roompot Marinapark. Wanneer u Volendam komt binnenrijden wordt dit op de verkeersborden duidelijk aangegeven.
Vanaf de meerdere parkeerterreinen van het Marinapark is het vervolgens slechts een kleine wandeling naar het Kras Stadion.

Niet-wedstrijddagen
Bezoekt u het Kras Stadion op een dag dat het eerste elftal niet thuis speelt, dan kunt u (bij beschikbaarheid) parkeren binnen de hekken van het stadion. Bij binnenkomst in Volendam gaat u bij de rotonde rechtsaf (eigenlijk rechtdoor) met de weg mee richting het centrum (Julianaweg). Vervolgens rijdt u rechtdoor en slaat direct na het parkeerterrein linksaf. Neem hier de ingang Eikenlaan om binnen de hekken van het Kras Stadion te geraken.Laatste nieuws