Dineren

Het volgende culinaire 4-gangenmenu wordt geserveerd voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op zondag 27 september aanstaande. Het diner start om 18.00 uur, de inloop is vanaf 17.30 uur.

Amuse:
Volendammer cocktail
Van wilde Argentijnse garnalen met schuimige schaaldierensaus

Voorgerecht:
Spicy Ribs
Met BBQ- en sriracha saus, bosuitjes en gefrituurde uitjes

Hoofdgerecht:
Ossenhaas van The Caveman
Met gelakte mini bospeen, kalfsjus en romige aardappelpuree

Dessert:
Dikke koek van ootje
Met vanille crème en ijs van rood fruit

Reserveren en kosten

Reserveren kan tot 24 uur voor de wedstrijd per e-mail via dineren@fcvolendam.org of telefonisch tijdens kantooruren via 0299 – 809900 (vraag naar Demi Siebeling of Gery Veerman).

U betaalt slechts € 59,50 (excl. BTW) voor het vier-gangen diner en een wedstrijdkaart voor de Eretribune!
Alle prijzen zijn exclusief btw en drank.

LET OP!
Voor leden van de Businessclub ‘Het Andere Oranje’, Red Carpet lounge en Club van 200 gelden speciale tarieven! Informeer hiernaar per e-mail via dineren@fcvolendam.org of telefonisch tijdens kantooruren via 0299 – 809900 (vraag naar Demi Siebeling of Gery Veerman).

Culinair genieten in een sportieve ambiance

Uw voetbalavond of –middag wordt onvergetelijk nadat u met vrienden of zakenrelaties heeft gedineerd in onze sfeervolle Runderkamp Lounge. Met prachtig uitzicht op het speelveld geniet u hier van een viergangendiner op topniveau in een sportieve ambiance.

Viergangendiner
De grootste culinaire verrassing van Volendam vindt u in Runderkamp Lounge. Het 4-gangen menu vol hoogtepunten wordt voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd bereid met alleen de allerbeste ingrediënten uit de regio. Niels en zijn team zoeken de vis dezelfde dag vers uit op de afslag en selecteren het vlees zorgvuldig uit eigen slagerij:

“Als slagerszoon hou ik van superlekker vlees, maar als kok ben ik ook gek op verse vis. Beide verwerk ik vol passie in mijn diners. Natuurlijk niet te zuinig, want daar houden we in Volendam niet van. Onze gasten worden verwelkomd met een feestelijk glas heerlijke Prosecco, want een diner in de Runderkamp Lounge moet het begin zijn van een onvergetelijk voetbalavondje!”

Enkele reacties:

  • ‘Zo lekker eet je niet vaak. Echt top!’
  • ‘In deze mooie ruimte kan ik rustig en toch gezellig in een sportieve ambiance zaken doen.’
  • ‘Nooit gedacht dat het uitzicht op het hoofdveld zo spectaculair is’.

Bezeten van lekker eten!

Wij delen graag onze gastvrijheid en geven u met passie culinaire inspiratie.  Alle producten die wij serveren zijn terug te vinden in onze winkels en bij de cateringafdeling in onze buffetten en barbecue menu’s. Onze medewerkers bieden u een gastvrij onthaal en adviseren u graag  om van uw diner een groot succes te maken.

Wilt u uw gasten ook eens verwennen? Kijk dan op onze site www.runderkamp.nl/kookstudio voor de lekkerste recepten.

De Runderkamp Lounge is een samenwerking tussen FC Volendam en Runderkamp – ‘Passie sinds 1884’; met twee eigen slagerijen gespecialiseerd in barbecues, buffetten, kookworkshops en catering voor groepen van 30 tot 3000 personen. Kijk voor meer informatie op www.runderkamp.nl.

 Laatste nieuws