19 & 21 juli Haventoernooi Telstar

18 juli 2013

19 en 21 juli is het Tata Steel stadion het decor van het Haventoernooi van Telstar. Tijdens het twee daagse evenement zullen Telstar, FC Volendam, FC Dordrecht en Hapoel Kyriat Shmone (Israël) het tegen elkaar opnemen in toernooivorm.
Vanaf 18.00 zullen alle ploegen volledige wedstrijden afwerken in het stadion. Op vrijdag 19 juli trappen Hapoel Kyriat Shmone en FC Volendam om 18.00 uur af. Om 20.30 is het de beurt aan Telstar en FC Dordrecht om een mooie pot op de mat te leggen. Op zondag 21 juli trapt FC Dordrecht om 12.30 uur af tegen FC Volendam. Het toernooi wordt afgesloten met de wedstrijd tussen Telstar en Hapoel Kyriat Shmone.
Er zullen speciale regels gehanteerd worden. Naast de gebruikelijke drie punten voor winst en een punt voor gelijkspel, levert elk doelpunt ook een punt op. Deze telling wordt gehanteerd om aanvallend spel te stimuleren. Een 3-3 levert zodoende bijvoorbeeld evenveel punten op als een 1-0.

Kaartverkoop
Seizoenkaarthouders van Telstar hebben vrije toegang tot beide dagen. Voor de losse kaartverkoop hanteert Telstar mooie prijzen:
Volwassene € 10,--/kinderen en 65+ € 5,-- per avond

Passe-partout Volwassene € 15,--/kinderen en 65+ € 7,50 voor 2 avonden.

Kaarten zijn verkrijgbaar via het secretariaat van Telstar. Een kaart geeft toegang tot beide wedstrijden op dezelfde dag. De verkoop start op 1 juli.Laatste nieuws