Minuut 33 van FC Volendam – TOP Oss in het teken van zwaargetroffen supporter

31 maart 2022

FC Volendam is vorige week op de hoogte gesteld van een tragisch eenzijdig ongeval dat plaatsvond in Monnickendam. Het ging hierbij om Bryan Houtkoop (32), fanatiek supporter van FC Volendam. Bryan ligt op dit moment in coma en vecht voor zijn leven. In samenspraak met zijn familie en meerdere supportersgroeperingen is er besloten om in minuut 33 van de wedstrijd FC Volendam - TOP Oss een minuut te applaudiseren om Bryan een hart onder de riem te steken.

Het ongeluk vond plaats in de nacht van 14 op 15 maart. De supporter is na het ongeluk met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij nog altijd vechtende is. Momenteel ademt de supporter zelfstandig, maar bevindt hij zich nog steeds in een coma. Om Bryan een hart onder de riem te steken wordt er tussen minuut 32.00 en 32.59 geapplaudiseerd. Bryan is 32 jaar en met het applaus in minuut 33 wordt hem hoop geboden voor een spoedig herstel.

Iedereen bij FC Volendam betreurt dit ongeval ten zeerste. De club wenst Bryan en alle naasten enorm veel sterkte deze tijd en roept alle fans op om er een hoopgevend en respectvol eerbetoon van te maken.



Laatste nieuws