A2 bekert er lustig op los tegen Marken

29 augustus 2010

SV Marken A1 – FC Volendam A2   0-4

De A2 speelde zaterdag op Marken de derde bekerwedstrijd. Na eerder gewonnen te hebben van ZOB met 5 -1 en met de gestaakte wedstrijd thuis tegen RKAV Volendam (0-0 onweer) nog te goed, had de groep onder leiding van Imro Wielkens er veel zin in. De voorbereiding liep niet lekker door dreigend onweer en regen. Over het spel in de eerste helft waren dan ook niet veel positieve dingen te schrijven. Marken kreeg een paar kansjes, Volendam wat meer, maar speelde slordig. In de rust zette de trainer de puntjes op de i en dat kwam goed over bij de jongens.

De tweede helft was beter door het inbrengen van de vijf wissels. Er ontspon zich een wedstrijd met twintig man op een helft. FC Volendam A2 maakte vier doelpunten. Jordi van Beek een, Soufian Moro twee, waarvan een achter zijn standbeen, (altijd mooi om te zien), Gerry Schilder een met zijn hoofd uit een corner. FC Volendam had meer moeten scoren. Mourane Bensabouh had nog een mooie kans na goed doorzetten van Jordi van Beek langs de achterlijn van. De keeper pakte deze met een bijzonder goede redding.

De trainer was nog niet tevreden met het getoonde spel tegen deze clubs. Uit tegen Ajax B1 2-6 gewonnen met redelijk goed voetbal, tegen Feyenoord een goede 2de helft, het lijkt wel dat de A2 tegen goed voetballende ploegen beter speelt.
A.s zaterdag tegen F.C Zutphen zullen de mannen er met de volle 100% tegen aan moeten om net zo als de A1 de volle winst te pakken

Opstelling Michaelis ,Ouamar, Kemper, Schilder, Bierhaalder ,Dijkhuizen, Moro ,Timisela, Keita, Veerman, Morrison. In de tweede helft gewisseld Van Beek ,Menzo, Sleen, Bensabouh, Wilsterman, de keeper Van der Werff bleef op de bank.

Nog even voorstellen:
Imro Wielkens trainer / coach
Henk Veerman verzorger
Freek Schilder assistent - scheidsrechter
Bouk Mulder teambegeleider
A.s. dinsdag speelt FC Volendam A2 de gestaakte wedstrijd tegen RKAV Volendam nog uit. Het restant begint om 19.30 uur in het Kras Stadion