ACTIE! Gratis seizoenkaart op de PÁ‰-Side voor 13 t/m 18 jaar

04 oktober 2016

De jeugd heeft de toekomst. Met medewerking van de Stichting Oók FC Volendam gaan we ons nóg meer focussen op de jeugd. Alle jeugd van 13 t/m 18 jaar mag namelijk voor de rest van het jaar gratis naar de thuiswedstrijden van FC Volendam, op de Pé Mührentribune! We hebben de Stichting Oók FC Volendam bereid gevonden om deze actie financieel te ondersteunen. Op deze manier willen we nog meer jeugd naar het Kras Stadion trekken voor meer sfeer en gezelligheid en ondersteuning van ons eerste elftal!

Wat moet je doen?
Ben je tussen de 13 en 18 jaar en wil je een gratis seizoenkaart van FC Volendam op de Pé Side? Ga dan naar www.fcvolendamtickets.nl, maak een account aan en bestel de seizoenkaart heel makkelijk online! We kunnen de kaart alleen aanmaken indien we ook een kopie van je ID hebben. Deze kan gemaild worden naar info@fcvolendam.org.

Uiteraard mag je ook gewoon langskomen bij de administratie om de gratis seizoenkaart aan te vragen. Vergeet niet je ID mee te nemen!

Op vertoon van je legitimatie kun je je seizoenkaart 3 werkdag na bestelling afhalen bij de administratie van het Kras Stadion. Als je dit vóór 15 oktober doet heb je de kaart nog binnen voor de eerstvolgende thuiswedstrijd. FC Volendam speelt op 21 oktober om 20:00 uur thuis tegen Jong Ajax!

FC Volendam beleef je op de PÉ-Side!Laatste nieuws