ADO-uit: tickets eigen vervoer online te koop, busreis ongewijzigd

16 maart 2022

FC Volendam speelt op vrijdag 18 maart het uitduel bij ADO Den Haag. De verkoop is afgelopen zaterdag om 11.00 uur van start gegaan. Voor het uitvak zijn er 500 kaarten beschikbaar. Fans hebben de mogelijkheid om met de eigen auto te gaan of met de georganiseerde supportersbus. Vanaf heden verloopt de ticketverkoop voor eigen vervoer via de online ticketshop. Lees dit bericht goed door.

Eigen vervoer kaarten online

De verkoop van tickets voor het uitvak vindt vanaf heden deels online plaats. Supporters die online een ticket kopen krijgen een omwisselbare e-ticket die omgewisseld dient te worden bij de ingang van het uitvak. Om succesvol tickets aan te schaffen via de online ticketshop is het noodzakelijk om jouw account over te zetten naar de nieuwe ticketshop. Lees hier uitgebreid hoe je dit kunt doen. Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice van Ticketpoint.

Auto

Autokaarten voor ADO-uit uit zijn alleen online te koop. Er zijn 125 kaarten beschikbaar voor fans die met de auto gaan. De prijs per toegangskaart is € 6,-. Fans die kiezen met de auto te gaan kunnen maximaal vier kaarten tegelijk aanschaffen. Deze tickets zijn niet meer beschikbaar in de fanshop. Het is ook niet meer mogelijk om in de fanshop tickets te reserveren.

Georganiseerde bus

Voor de georganiseerde busreis zijn 350 kaarten beschikbaar. De kosten voor de busreis én het wedstrijdticket zijn in totaal € 25,-. De bus vertrekt om 17.45 uur vanaf Tase-terrein (parkeerplaats waar de Dirk van den Broek stond). Aanmelden kan door Nick Venema een bericht te sturen via 06-53199480. Geef de namen en het aantal kaarten aan hem door. In het bezoekersvak wordt alcohol geschonken en na afloop is het in de bussen toegestaan alcohol te nuttigen. Op de heenreis zijn alcoholische dranken niet toegestaan.

Verder zijn er 25 buskaarten beschikbaar bij de Supportersvereniging FC Volendam. Voor verdere informatie voor deze busreis dien je contact op te nemen met de supportersvereniging.Laatste nieuws