AH-FC Volendam Familiedag in het Kras Stadion; kom gratis langs!

29 oktober 2021

Albert Heijn heeft zijn entree gemaakt in de gemeente Edam-Volendam en in heel Noord-Holland en omstreken. Om dat te vieren organiseert Albert Heijn op zondag 31 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur de gratis AH-FC Volendam Familiedag in het Kras Stadion. Een gezellige ochtend en middag voor alle leeftijden die houden van voetbal, gezelligheid en lekkernijen. De spelers van FC Volendam zijn erbij en je gaat altijd naar huis met een leuke goodie!

Het veld van het Kras Stadion wordt omgetoverd tot één groot funparadijs met veel verschillende activiteiten. Er is volop ruimte om samen met je vrienden en vriendinnen te voetballen en deel te nemen aan allerlei fungames. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens de speciale persconferentie vragen te stellen aan de spelers van FC Volendam en neem je met de stadiontour een kijkje in de kleedkamer van het eerste team! Ook Monique Smit komt langs voor een gaaf optreden, terwijl je geniet van al het lekkers van Albert Heijn. En speel je mee met de quiz, dan maak je kans op mooie prijzen! Dát en nog veel meer komt samen tijdens de AH-FC Volendam Familiedag. De toegang is gratis.

Meld je aan!

Aanmelden voor de AH-FC Volendam Familiedag kan door je aan te melden via deze link. Je kunt je aanmelden voor twee tijdslots: 10.00 uur - 14.00 uur & 13.00 uur & 16.00 uur. Tot in het Kras Stadion!

CoronaCheck app

Voor dit evenement worden de maatregelen van de Rijksoverheid gevolgd. Daarom hebben personen vanaf 13 jaar een negatieve testuitslag, herstel- of vaccinatiebewijs nodig. Dit bewijs dien je middels de gratis CoronaCheck app bij toegang te tonen. Ben je nog niet volledig gevaccineerd of heb je nog geen vaccinatiebewijs? Dan dien je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een eenmalige gratis sneltest te doen via testenvoortoegang.nl. Let op: dit verloopt niet via FC Volendam.

Zorg dus voor een werkende QR Code. Die krijg je:
- 14 dagen na je laatste vaccinatie;
- of via een herstelbewijs, waarmee je aantoont dat je corona hebt doorstaan. Hiervoor dien je positief te zijn getest door de GGD. Ook dient je positieve coronatest ouder dan 11 dagen te zijn en niet langer geleden dan 180 dagen;
- of bij een negatieve test via Testen Voor Toegang. Deze is 24 uur geldig.Laatste nieuws