Albert Heijn Cup 2023 afgetrapt; zeventien teams naar finaleronde

27 maart 2023

Meiden en jongens van amateurclubs in de regio van Volendam nemen het dit jaar wederom tegen elkaar op in de strijd voor de felbegeerde Albert Heijn Cup. De voorrondes van dit geweldige jeugdevenement vonden afgelopen week plaats in het Kras Stadion. Jaarlijks staat het toernooi bol van de spectaculaire wedstrijden.

Op zondag 19 maart en 26 maart werden de voorrondes gespeeld. De kinderen begonnen vol energie aan het toernooi. Inmiddels hebben acht jongensteams en negen meidenteams zich geplaatst voor de finale, die wordt gespeeld op zondag 23 april in het Kras Stadion. De kinderen maken het dit jaar behoorlijk spannend. Zo eindigden drie meidenteams met evenveel punten én een gelijk doelsaldo, waardoor er niet acht maar negen meidenteams naar de finale gaan.

Albert Heijn was aanwezig met een parcours, waar de deelenemers mee konden doen aan onder andere winkelwagenschieten. Door punten te scoren op het parcours maakten de kinderen en hun ouders kans op een FC Volendam-shirt of een Frook the Fox-knuffel. Binnenkort keren de winnende teams terug in Volendam voor de finale van de Albert Heijn Cup.



Laatste nieuws