Albert Heijn verbindt: een driedaags samenspel bij FC Volendam

15 januari 2024

Recentelijk kwam Albert Heijn in het stadion van FC Volendam met ruim vierhonderd werknemers bijeen voor een driedaags evenement. Medewerkers en directielagen van de districten Utrecht, Noord-Holland en Amsterdam hielden er diverse workshops, spellen en strategische presentaties. Er werd stilgestaan bij het afgelopen jaar én vooruitgekeken naar wat er staat te wachten in het komende jaar.

De dagen begonnen met een warm welkom, voorzien van heerlijke gebakjes, koffie en thee. De deelnemers werden vervolgens ingedeeld in teams en namen deel aan diverse boeiende activiteiten, variërend van strategisch reuze Jenga tot een intellectuele letterspel, met als beloning kaartjes voor FC Volendam - AZ.

Verbindend proostmoment in Daiwa House

Na een middag vol inspanning op het veld van het Kras Stadion ontspanden de deelnemers in het Daiwa House voor een feestelijk proostmoment en een gezellig samenzijn met heerlijke hapjes. Volendamse paling en zalm konden daar uiteraard niet ontbreken.

FC Volendam bedankt Albert Heijn voor het vertrouwen. Albert Heijn bracht op zijn beurt een dankwoord uit aan de gastvrijheid van FC Volendam. Mede dankzij de medewerking van alle deelnemers van Albert Heijn is het driedaagse evenement een groot succes geworden. Het team is naar elkaar toegegroeid en met gemotiveerde medewerkers wordt gewerkt aan een succesvol 2024.Laatste nieuws