ASKO Schoonmaakbedrijf geeft samenwerking opfrisbeurt en verlengt

26 augustus 2021

In de rubriek Wij Blijven Oranje spreken we met bedrijven die FC Volendam ook volgend seizoen trouw blijven als sponsor. ASKO Schoonmaak- en bedrijfsdiensten, gevestigd in Hoorn en Amsterdam, en FC Volendam geven de samenwerking een opfrisbeurt en verlengen de samenwerking.

Marcel Bellis is mede-eigenaar van ASKO Schoonmaak- en bedrijfdiensten, dat zich vooral bezighoudt met schoonwerkzaamheden in kantoren, wooncomplexen, horeca en in de zorgsector. Het bedrijf bestaat op maandag 27 september al vijftig jaar. “Daar zijn wij als bedrijf heel trots op, net zo trots op het feit dat wij sponsor zijn van FC Volendam.”

Trouwe supporter

“Wij zijn al jarenlang sponsor bij FC Volendam”, begint eigenaar en trouwe supporter Marcel Bellis. “Deze samenwerking is ontstaan via mijn schoonvader Dr. Kees Duijn. Hij was vrijwillig clubarts en later commissaris en zodoende heb ik kennis gemaakt met het mooie beleid van FC Volendam. Toen ik daar voor het eerst was voelde ik mij meteen thuis. Er hangt daar een warme en fijne sfeer. Vandaar dat ik al 31 jaar lang zeer betrokken ben bij de club.”

Sinds 1990 is Bellis dus betrokken bij FC Volendam. Hij houdt echt van de club: “Nuchterheid, professionaliteit en een goede persoonlijkheid, dit is waar ik meteen aan denk bij Het Nieuwe Oranje. Eigenlijk waar ASKO ook voor staat, doen wat je belooft. Ook zie ik vergelijking in de manier waarop FC Volendam met hun medewerkers omgaat. Vrijwilligers blijven lang bij de club en daar streven wij als ASKO ook naar. ”Bellis bezit een businessseat en kan zo nu en dan gasten meenemen. “Het maakt mij niet uit wat ik ervoor terug krijg, ik doe het puur voor de club.”

Dorpsgenoot

Ook commercieel manager Mike Tol vindt het een fijne man om mee samen te werken. “Hij loopt hier al jaren rond en wordt echt gezien als een dorpsgenoot”.

 



Laatste nieuws