AVROTROS zingt het hoogste lied in het Kras Stadion; John de Bever trapt af

14 augustus 2022

FC Volendam verwelkomt AVROTROS als nieuwste premium partner. Eén van de langst dienende publieke omroepen van Nederland organiseert het komende seizoen bij iedere thuiswedstrijd van FC Volendam het ‘Muziekfeest op de stip’. Bij dit feest wordt er bij elk thuisduel in de Eredivisie een artiest uitgenodigd die vanaf de middenstip het Kras Stadion op z'n kop zet. John de Bever trapt af tegen N.E.C. Nijmegen.

Voor De Bever is dit een weerzien met FC Volendam. Tijdens de huldiging in het Kras Stadion, afgelopen mei, liet de volkszanger ook al zijn klanken horen. Zondagmiddag trapt hij in de rust de samenwerking tussen FC Volendam en AVROTROS af.

Kersvers voorzitter Jan Smit is zeer tevreden met de muzikale samenwerking. “Ik ben trots dat wij als FC Volendam de eerste club zijn met een ‘Muziekfeest op de stip’.” De combinatie voetbal en muziek zou elke week een feest moeten worden voor zowel onze eigen supporters als de fans van de bezoekende club.”

'Zeventien keer feest'

Bart Barnas, mediadirecteur van AVROTROS, kan ook niet wachten om de voetjes van de vloer te brengen in het Kras Stadion. "Volendam is al decennia de geboorteplaats van Nederlandstalige muziek. Bij AVROTROS krijgen alle Volendamse en Nederlandse artiesten een podium om door te breken bij het grote publiek."

Barnas blikt al vooruit op de toekomst. "Door deze bijzondere samenwerking krijgt het komende Eredivisie-seizoen een extra dimensie. In navolging van het populaire 'Muziekfeesten op het plein' en 'Muziekfeest van het jaar' vieren we nu ook zeventien keer feest in het Kras Stadion."



Laatste nieuws