Bedrijfsbezoek art hotel Spaander enorm geslaagd

05 februari 2018

Afgelopen vrijdagavond 2 februari organiseerde FC Volendam in samenwerking met businessclub ‘Het andere Oranje’ een bedrijfsbezoek aan art hotel Spaander en restaurant Fuego (voorheen Cathrien).
Met maar liefst 63 aanmeldingen was er sprake van een enorme interesse en alleen al om die reden was het evenement een groot succes. Een ieder meldde zich omstreeks 15:30 uur in het Kras Stadion om vervolgens gezamenlijk naar de herberg van art hotel Spaander (het oudste gedeelte) te vertrekken.

Hier werd men welkom geheten door directeur Chris Noordstrand en begeleid naar de Botterzaal waar koffie en gebak klaar stond.
Na de koffie gaf Martin Desmet aan de hand van een viertal schilderijen een inspirerende presentatie over het ontstaan van Spaander en dit informatieve deel werd afgesloten met een heuse Spaander-quiz.

Rond 17:30 uur werden alle geïnteresseerden begeleid naar het splinternieuwe Fuego Bar & Grill voor een afsluitende borrel met een heerlijk hapje. Uiteraard werd hier ook de prijswinnaar van de quiz nog even in het zonnetje gezet.
Na een uurtje borrelen werd het bedrijfsbezoek afgerond en vertrok de groep richting het Kras Stadion voor de wedstrijd FC Volendam – Fortuna Sittard. De geslaagde middag/avond werd zodoende afgesloten met een geweldige driepunter!

Foto's (4)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws