Bekerduel RKAV Volendam tegen AFC in Kras Stadion

19 december 2023

RKAV Volendam neemt het in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen AFC. Vanwege uitdagingen met de verlichting op het complex van RKAV Volendam √©n om de steeds intensievere samenwerking tussen FC Volendam & RKAV Volendam te versterken wordt deze wedstrijd opnieuw gespeeld in het Kras Stadion. De aftrap is op woensdag 20 december om 20:00 uur. Kaarten voor de wedstrijd zijn te koop via de online ticketshop van FC Volendam.

RKAV Volendam speelde de vorige ronde ook in het Kras Stadion. Toen werd competitiegenoot VV Eemdijk met 5 - 0 verslagen. In de voorrondes van de TOTO KNVB Beker versloeg RKAV Volendam, gecoacht door voormalig FC Volendam-(assistent)trainer Berry Smit achtereenvolgens SV Nieuwkoop (0 - 2) en Westlandia (3 - 0). Het Kras Stadion is het decor voor de tweede ronde in het hoofdtoernooi, waar het zogezegd AFC tegenkomt. De ploeg uit Amsterdam komt uit in de Tweede Divisie en versloeg in de vorige ronde knap PEC Zwolle met 1 - 0. FC Volendam is blij buurman RKAV Volendam opnieuw te kunnen helpen en ziet dit in het kader van de steeds intensievere samenwerking als een mooie kans om deze bekerwedstrijd af te werken op een fraai toneel. 

Kaartverkoop

Kaarten voor de wedstrijd zijn te koop via de online ticketshop van FC Volendam. In eerste instantie is alleen de Jaap Jonk-tribune geopend. De kosten voor volwassenen bedragen ‚ā¨ 5,-. Jeugd tot en met zeventien jaar heeft de mogelijkheid om gratis een kaart te bemachtigen. Dit ticket kan uitsluitend opgehaald worden op zaterdag 9 en 16 december bij het wedstrijdsecretariaat van RKAV Volendam. Daarbuiten geldt het reguliere tarief van ‚ā¨ 5,-. Vergeet geen geldige identiteitsbewijs mee te nemen. Seizoenkaarten van RKAV Volendam en FC Volendam zijn niet geldig tijdens het TOTO KNVB Bekertoernooi.

De online verkoop stopt op de dag van de wedstrijd om 15:00 uur. Daarna is het alleen nog mogelijk om aan de kassa van het Kras Stadion een ticket te kopen. Voor sponsorarrangementen kan contact opgenomen worden met Jan Kwakman (Bami) via [email protected]. Het stadion is geopend vanaf 18:30 uur.

Media

Accrediteren voor de wedstrijd als media kan door te mailen naar Sonny Sier via [email protected].Laatste nieuws