Beloftes hebben geen moeite met Dordrecht

23 maart 2011 /

De beloftes namen revanche voor de offday tegen Roda een week geleden. In de eerste helft was Volendam al beter dan Dordrecht zonder dat echter in doelpunten om te zetten. Wel voldoende mogelijkheden: twee maal was Deen van Embriqs er alleen vandoor echter de afronding was onvoldoende. Vlak voor rust gaf Onal de bal op maat naar Nick Tol. Zijn schot werd een prooi voor de Dordrecht doelman. Na de rust was het tegen de verhouding al snel 0-1. Een lange bal werd door Jongebloed op fraaie wijze omgezet in een doelpunt. Volendam trok daarna het initiatief weer naar zich toe. Binnen een kwartier besliste Volendam het duel. De 1-1 was het resultaat van een mooie aanval waarbij Onal Nick Tol vond die met een hakje Jeffrey Bok in stelling bracht. Deze miste niet. Even later speelde Kevin de Visser (uitstekende invalbeurt) Mark de Loor aan die met een snoeihard schot de 2-1 aantekende. Twee minuten later na opnieuw een prima aanval scoorde Jeffrey Bok zijn tweede en Volendams derde doelpunt. Hierna kon Volendam de wedstrijd rustig uitspelen.

Opstelling: Mitchel Michaelis, Niels Buys, Arenio Halfhuid, Carim Hilal (Kevin de Visser), Geraldo Hoogvliets, Bart Groot, Deen van Embriqs (Kevin Tano), Mark de Loor, Murat Onal, Nick Tol, Jeffrey Bok (Tayfun Candan)