Beloftes herpakken zich na blamage tegen AZ

12 februari 2013 /

In een soms aardige wedstrijd won Volendam de eerste van drie wedstrijden deze week tegen Den Bosch. Met Leon Tol en Rok Roj was de defensie vandaag op slot. Aanvallend werden echter ook niet veel kansen gecreëerd. De geblesseerde Henk Veerman moest aan de kant blijven waardoor Joris Dekker eindelijk op zijn favoriete positie in de spits kon beginnen., In de eerste helft was Volendam wel de bovenliggende partij. De beste mogelijkheid was vlak voor rust toen A1 speler Reclaoui alleen op de uitstekende Den Bosch doelman Bruno Appels afging. Deze kon net zijn handje tegen de bal krijgen.

Na rust kon Joris Dekker al snel de 1-0 aantekenen met een uitstekende kopbal. Hierna liet Volendam het middenveld aan Den Bosch. Dit leidde tot een aantal goede kansen voor de gasten die echter de trekker niet overhaalden. Dat deed vlak voor tijd wel de goed spelende Stefan Plat. Hij profiteerde na goed doorzetten van een verkeerde kapbeweging van de doelman en kon daarna makkelijk de 2-0 laten aantekenen. Vrijdag kunnen de grote broers en zaterdag de A1 selectie deze reeks voortzetten!