Beloftes kansloos tegen Utrecht

04 april 2011 /

Het was gisteren een dubbeltje tegen een kwartje. Koploper FC Utrecht verscheen met een ijzersterke basis met liefst 6 spelers uit de A-selectie.

Steur kon door alle blessures geen beroep doen op spelers van de hoofdmacht en door schorsingen en blessures was er slechts aanvulling uit de A1 en A2 junioren beschikbaar. Toch werd het al in de tweede minuut 0-1 door een goede kopbal van Halfhuid uit een corner. Door compact te spelen probeerde Volendam de gelijkmaker te voorkomen. Dat lukte heel aardig. Alleen Leon de Kogel kon uit de draai doelman Michaelis verslaan. Bij Volendam zorgden Bart de Groot, Kevin de Visser en Murat Onal voor enig tegenwicht.

De rustand was 1-1.

Direct na rust was het over en uit. Door balverlies kon Utrecht al in de tweede minuur opnieuw door De kogel afstand nemen. Vooral Niels Buys had het in de tweede helft zeer moeilijk tegen de Australische linksbuiten Tommy Oar. Uit een voorzet van m kon Lilipally de 3-1 maken en even later zorgde Leon De Kogel met zijn derde van de avond voor de eindstand.