Beloftes kunnen niet scoren met man meer tegen Willem II

23 april 2012 /

Tegen Willem II hebben de beloftes verzuimd een verdiend gelijkspel te realiseren. Alleen in het eerste kwartier was Willem II enkele malen gevaarlijk. Al snel moest Sonny Stevens handelend optreden toen Willem II spits Pawel Wojciechowski alleen voor hem verscheen. Even later schoot dezelfde speler alleen voor doel voorlangs. De verdiende openingstreffer viel in minuut 13: verdediger Sofian Akouili liet Jasper de Bie zijn hielen zien en uit de voorzet kon Ryan Sanusi van dichtbij intikken. De enige mogelijkheid voor Volendam in de eerstehelft ontstond uit een prima voorzet van Jasper de Bie, Cees Tol vond echter de keeper op zijn weg. In de rest van de eerste helft konden beide elftallen niet tot ook maar een mogelijkheid tot scoren komen.

In de tweede helft ging Volendam 4-4-2 spelen, waardoor Willem II niet meer in de buurt van Sonny Stevens kwam. Bovendien kwam Willem II al snel met 10 man door een tweede gele kaart dus rood voor Sofian Akouili. Volendam kwam echter niet verder dan drie mogelijkheden voor Cees Tol. De mooieste kans was na een prima schot van Mark de Loor, Cees kon de afgeslagen bal echter niet tot doelpunt promoveren. Hierdoor werd de eindstand 1-0, waarbij een gelijkspel de verhouding beter had weergegeven.