Beloftes Volendam verzaken tegen Roda JC

14 maart 2011 /

In een dramatische wedstrijd van Volendam kant leden de beloftes een voor thuis ongekende nederlaag. Al in de eerste minuut kon de vrijgelaten Alexander Stankov eenvoudig scoren. Twee minuten later werd het door dezelfde speler 0-2. Niet dat Volendam zelf geen scoringskansen kreeg: de verhouding in kansen was zelfs in Volendams voordeel. Maar, daar waar Roda elke kans benutte, lieten Murat Onal, Mark de Loor en Jefffrey Bok eenvoudige kansen liggen. Roda maakte nog voor rust na simpel balverlies aan Volendam kant door opnieuw Stankov de 0-3.

In de rust probeerde trainer Johan Steur door achterin één op één te gaan spelen de bakens te verzetten. Het mocht niet baten. Roda ging vrolijk door met doelpunten maken totdat het 0-7 stond. Eindelijk deed Volendam via Kevin de Visser (de enige die zijn normale goede vorm liet zien) iets terug. Invaller A-jeugdspeler Kevin Tano liet daarna via zijn eerste doelpunt bij de beloftes de eindstand noteren: 2-7. Dat intussen Ludcinio Marengo nog met rood het veld moest verlaten was veelzeggend voor deze dramatische avond.

'01 Al. Stankov 0-1
'03 Al. Stankov 0-2
'23 Al. Stankov 0-3
'55 Hupperts 0-4
'58 Urdinov 0-5
'60 Staelens 0-6
'65 Paulissen 0-7
'73 De Visser 1-7