Boerenkoolavond voor vrijwilligers FC Volendam

12 december 2019

Woensdagavond 11 december werden de vrijwilligers van FC Volendam getrakteerd op de zogenaamde Boerenkoolavond. Een avond waarin de waardering wordt uitgesproken aan de vrijwilligers voor al hun hulp in het afgelopen jaar. Runderkamp heeft zich middels een heerlijk koud- en warm buffet van zijn beste kant laten zien en de 200 aanwezigen hebben hier volop van kunnen genieten.

De vrijwilligers konden meedoen aan een leuke FC Volendam quiz, in totaal waren er 20 vragen waarin veel FC Volendam vragen voorbij kwamen. Er waren leuke prijzen te winnen; een cadeaubon van restaurant ‘de Weagh’, FC Volendam winterpakketten en lekkere paling pakketten. Er werd fanatiek meegedaan aan de quiz, uiteindelijk ging Jan Plat er met de winst vandoor. Ook was een deel van de selectie en technische staf aanwezig, deze werden aan het eind nog getrakteerd op een tafelgoochelshow van Cees Tuijp. Al met al was het een geslaagde avond.

Wij willen alle vrijwilligers en betrokkenen van FC Volendam bedanken voor hun hulp en vertrouwen voor het afgelopen jaar en graag tot volgend jaar!



Laatste nieuws