Businessclub trapt netwerkseizoen af met traditionele Golfdag

31 juli 2018

Als de zomervakantie voorbij is en de Volendammer kermis is geweest, gaat de Businessclub van FC Volendam er weer "full swing" tegenaan! 
Dit jaar vindt de eerste (netwerk)activiteit plaats op de ons welbekende en gastvrije Golfbaan Waterland – Amsterdam aan de Buikslotermeerdijk 141 te Amsterdam. We spelen op woensdag 19 september ons golftoernooi om de FC Volendam teambokaal.

Naast de gebruikelijke 18 holes golfwedstrijd organiseren we ook dit jaar een 3 uur durende golfclinic waarin u onder professionele begeleiding de fijne kneepjes van het golfen leert. De golfclinic wordt afgesloten met een heuse wedstrijd.

Voor deze golfdag hebben we het volgende programma voor u samengesteld:
 

10:30 – 11:00 uur                Ontvangst in het clubhuis van Golfbaan Waterland - Amsterdam

12:00 – 13:00 uur                Starttijd op hol 1 en 10 voor de 18 holes golfwedstrijd Texas scramble

13:00 – 16:00 uur                Golfclinic

16:30 – 22:00 uur                Borrelen & Diner


Kosten voor deze golfdag zijn € 100,- inclusief BTW. In het bedrag zit inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en wat lekkers
  • Lunchpakket
  • Baancatering met drinken
  • Borrelgarnituur en consumpties na de wedstrijd
  • 3-gangen diner met keuze bij het hoofdgerecht uit vis of vlees
     

U kunt zich, voor zowel de golfwedstrijd als de golfclinic vanaf nu via e-mail inschrijven bij: [email protected] onder vermelding van uw naam, bedrijf, het aantal deelnemende personen met naam, deelname aan golfclinic of golfwedstrijd en de handicap. Voor eventuele vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Alfred de Jong, mobiel bereikbaar op 06-16198318 of via e-mail: [email protected]


Wij zien uw aanmelding graag zo snel als mogelijk tegemoet. Tot ziens op woensdag 19 september bij de golfdag op Golfbaan Waterland – Amsterdam en alvast een fijne zomervakantie toegewenst!



Laatste nieuws