Businessdrukker verbindt zich aan FC Volendam

09 september 2022

Businessdrukker heeft zich als nieuw lid van de businessclub verbonden aan FC Volendam. Het drukbedrijf is gelieerd aan Voetbaldrukker, waar FC Volendam al langere tijd mee samenwerkt. Zij verzorgen al een aantal jaren de programmaboekjes, presentatiemagazines en het drukwerk. 

Supporters van FC Volendam krijgen elke thuiswedstrijd nog een programmaboekje in handen, dat wordt samengesteld en opgemaakt door Voetbaldrukker. Iets waar FC Volendam enorm op gesteld is. "Veel clubs zijn op het concept van Rob ingegaan", stelt Martijn Molleman, manager sales bij het aan Voetbaldrukker gelieerde Businessdrukker en voorheen werkzaam bij FC Volendam. Hij wijst op de samenwerking met clubs als FC Volendam, Telstar, Roda JC en zelfs het Nederlands elftal. "Ook kunnen clubs het drukwerk rond thuiswedstrijden en de zakelijke evenementen die zij organiseren bij ons neerleggen. Voordelen zijn onder meer kostenbesparing en efficiency. Daarnaast hebben we eigen DTP’ers dienst. Zo kunnen we de clubs ontzorgen en extra inkomsten genereren uit de programmaboekjes en presentatiemagazines."

Oprichting Businessdrukker

Rob Peeters besloot naast Voetbaldrukker onlangs ook Businessdrukker op te richten en daar Martijn Molleman voor te benaderen. "Als wij iets voor bedrijven uit het netwerk van een voetbalclub doen, dan past dat niet goed in het profiel van Voetbaldrukker. Dat is echt gericht op de voetbalclubs. Komt er iets uit via bedrijven uit hun netwerk, dan komt Businessdrukker in beeld. We zijn dan ook trots en blij dat in navolging van Voetbaldrukker nu ook Businessdrukker verbonden is aan FC Volendam en zichtbaar zal zijn in het stadion."Laatste nieuws