Care IS gaat met FC Volendam voor rendabel seizoen

01 juli 2021

In de rubriek Wij Blijven Oranje spreken we met bedrijven die FC Volendam ook volgend seizoen trouw blijven als sponsor. Zo ook Care IS vermogensbeheer. Door aan boord te blijven helpt het bedrijf de club op weg naar een rendabel seizoen.

“Wij vinden het belangrijk om FC Volendam te blijven steunen”, begint directeur Laurens Leek. “Dat doen we natuurlijk voor de sport, maar ook voor de verbindende rol die de club in onze gemeenschap heeft. Juist in deze tijd, waarin het Coronavirus voor veel onzekerheid heeft gezorgd, moeten we dat extra waarderen en supporten.”

Drive

Care IS is gevestigd in Volendam en onlangs uitgeroepen tot beste vermogensbeheerder van Nederland. Met een persoonlijke aanpak, helpt het bedrijf klanten aan betere beleggingsresultaten. “Beleggen is natuurlijk een heel andere tak van sport dan voetbal”, weet Leek. “Maar de overeenkomst die wij hebben met FC Volendam is dat we die échte drive hebben om steeds beter te worden in wat we doen.”

Care IS is sinds 2018 verbonden aan FC Volendam. Het bedrijf is spelerssponsor, heeft een reclamebord in het stadion én een aantal business seats op de hoofdtribune. “Het sponsoren van FC Volendam is van grote waarde voor ons. We hebben grote voetbalfans in ons team, die graag in het stadion komen. Maar bovenal dragen we graag ons steentje bij aan de club.”

Toejuichen

De ontwikkelingen bij FC Volendam doen Leek goed. Zo heeft de club onder andere met het aantrekken van Keuken Kampioen Divisie-topschutter Robert Mühren getoond dat het vol voor promotie gaat. Leek: “Wat er gebeurt kunnen we alleen maar toejuichen. De nieuwe ideeën en ontwikkelingen die de club laat zien, zullen in de toekomst leiden tot betere resultaten.”



Laatste nieuws