Cees Keizer aangetrokken als jeugdtrainer FC Volendam

03 april 2018

FC Volendam heeft met ingang van Seizoen 2018/2019 Cees Keizer als jeugdtrainer aangetrokken. Cees tekent een contract voor 1 seizoen met een optie voor een tweede jaar en zal de O13 groep onder zijn hoede gaan nemen.

Keizer heeft zijn sporen als voetballer al verdiend. Hij is begonnen bij RKAV Volendam, voetbalde in de jeugd bij FC Volendam en viel al snel op bij Ajax. Vanaf zijn 15e jaar doorliep hij bij Ajax alle jeugdelftallen tot en met Jong Ajax, alwaar hij ook zijn eerste profcontract tekende. Tijdens zijn contractperiode volgde een langdurige revalidatie als gevolg van een afgescheurde kruisband. In 2007 liep zijn contract af en toonden meerdere clubs interesse in hem. Hij ging naar Vitesse en kwam hier direct in de basis terecht. Echter, in zijn tweede wedstrijd scheurde hij voor de tweede keer zijn kruisband af en stond maanden buitenspel. Na zijn herstel werd hij verhuurd aan FC Zwolle. Na Zwolle ging Cees nog spelen bij FC Oss wat zijn laatste betaald voetbalclub bleek te zijn. Uiteindelijk ging hij terug naar zijn oude liefde RKAV Volendam.

Bij RKAV Volendam begon Cees aan zijn trainerscarrière. Hij traint dit seizoen voor het derde achtereenvolgende jaar de O11 en omdat FC en RKAV Volendam gezamenlijke de academie trainen viel de kwaliteit van Cees al snel op. FC Volendam wilt Cees een kans geven zich nog meer te ontwikkelen in het trainersvak en is erg blij dat hij de stap naar onze jeugdopleiding heeft willen maken.

Wij wensen hem veel succes en plezier!
 

 



Laatste nieuws