Charles Loots nieuwe trainer O14

12 juli 2017

In een laat stadium werd FC Volendam geconfronteerd met het feit dat de O14 trainer vertrok naar een andere werkgever. In de zoektocht naar een geschikte trainer zijn we uitgekomen bij Charles Loots. We zijn verheugd te melden dat FC Volendam en Charles een overeenkomst voor het komende jaar zijn overeengekomen.

Even voorstellen:
Charles Loots is geboren in Amsterdam en is 50 jaar jong. Hij is getrouwd, vader van 3 kinderen en opa van 2 kleinkinderen. Als speler is hij begonnen bij DWV in Amsterdam en heeft de gehele club doorlopen. Hierna op het hoogste amateurniveau gespeeld bij de senioren van FC Hilversum, DWS, Xanthos en Jos Watergraafsmeer. Na zijn actieve carrière als speler haalde Charles zijn trainersdiploma’s (TC 1) en is al 20 jaar onafgebroken trainer van verschillende leeftijden en op verschillende niveaus. Ook is Charles 10 jaar bondscoach geweest van het Nederlands ID elftal waar hij 2 x Europees kampioen mee werd en ook 2 x 2e vice wereldkampioen. Ook was Charles 2 jaar betrokken bij het Copa Amsterdam waar hij assistent van Ronald de Boer was. Hij zal komend seizoen FC Volendam combineren met een functie bij IVV.

FC Volendam haalt een ervaren trainer in huis en we wensen Charles heel veel succes en een mooie tijd toe bij de ontwikkeling van onze talenten van de O14 groep. Laatste nieuws