Club van 200 en boardingsponsors verrast met oranjebox

31 oktober 2020

In navolging van de businessclubleden van FC Volendam, werden deze week ook leden van de Club van 200 en de boardingsponsors verrast met een speciale oranjebox. Met het rijkelijk gevulde pakket zijn de partners van FC Volendam helemaal klaar voor de wedstrijd van komende zondag tegen FC Eindhoven. Om 12.15 uur wordt er afgetrapt en het duel is live te zien op FOX Sports 1.

FC Volendam vindt het bijzonder vervelend dat het bij wedstrijden geen publiek en sponsoren mag ontvangen. Maar uit het oog, betekent niet uit het hart. Daarom stak Het Nieuwe Oranje de Club van 200-leden en boardingssponsor een kleine hart onder de riem met de speciale oranjebox. Naast de nodige hapjes en drankjes, bevatte het pakket met het een uniek speciaalbierglas en opener een collectors item dat niet misstaat in het huishouden van elke FC Volendam-fan. Trainer Wim Jonk had tevens nog een speciale boodschap voor de partners.

Binnenkort kunnen ook de fans rekenen op een aangename attentie. De exacte insteek hiervan blijft nog even geheim.Laatste nieuws