Connect Products opent nieuw pand in Meerkerk

04 oktober 2018

Op woensdag 3 oktober werd het nieuwe bedrijfspand van Connect Products in Meerkerk geopend. FC Volendam voorzitter Henk Kras bood de mede-eigenaar Wim den Braven een ingelijst shirt van ‘het Andere Oranje’ aan. De feestelijke opening werd onder andere opgeluisterd door een optreden van Jan Smit.

FC Volendam wenst Connect Products veel succes in het nieuwe onderkomen.

Van de website connectproducts.nl:
Connect Products is een gespecialiseerd bedrijf, welke zich bezig houdt met de productie, ontwikkeling, advisering en distributie van Seal-it® kitten, lijmen en pu-schuimen voor duurzame voegafdichting in bouw- en beglazingssystemen en het verlijmen en monteren van vele bouwcomponenten in industriële en bouwtechnische constructies. Daarnaast verdelen wij Cover-it® afdek- en beschermingsmaterialen, om schade aan vloeren, trappen, ruiten e.d. te voorkomen.

Wij beschikken over een uiterst toegewijde en ervaren organisatie, met visie en heldere kijk op de markt, welke zich onderscheid door kwaliteit, kennis en service, een team van specialisten staat klaar om u maximaal te ondersteunen.

Technologie, praktijkkennis en klantenwensen vormen de basis voor onze productontwikkeling, met als resultaat een gespecialiseerd en breed assortiment. Seal-it® en Cover-it® producten garanderen constante topkwaliteit, duurzame en efficiënte oplossingen, voor succesvolle toepassingen, tijdens nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten.

 

Foto's (4)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws