Corona Q&A Estafette: EP:Beerepoot

15 mei 2020

Meerdere keren per week neemt FC Volendam contact op met partners en sponsors. Niet alleen om te vragen hoe het met hen en het personeel gaat, maar ook welke inspirerende ideeën er bedacht zijn om sterk door de coronasituatie te komen. Die kennis deelt FC Volendam graag met de betrokkenen. De geïnterviewde geeft het stokje vervolgens door aan een andere partner van FC Volendam. Zo ontstaat de FC Volendam corona Q&A estafette. In deze editie Robert van Wettum namens EP:Beerepoot.

Hoe gaat het met jou en de werknemers van EP:Beerepoot?

Zowel het personeel als ik zijn gezond. Mentaal was het in het begin even schakelen. Maar iedereen is gemotiveerd om hier goed uit te komen.

 

Heeft EP:Beerepoot noodzakelijke maatregelen moeten treffen om zich te wapenen tegen de coronasituatie?

Zeker! Zowel in de winkels als voor onze monteurs zijn diverse maatregelen getroffen om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen.

 

Hoe zorgt EP:Beerepoot ervoor dat ondanks (of juist dankzij!) de situatie alles draaiende blijft?

Belangrijk is het hebben van een positieve mindset. Daarnaast spelen we in op de vraag uit de markt. Je kunt denken aan tondeuses, vriezers, broodbakmachines, thuisvermaak etc.

 

Welke creatieve ideeën en initiatieven zijn hieruit ontstaan?

‘Met afstand de beste-service’-campagne is ontstaan. Dit is goed ontvangen.

 

Wat zou jouw gouden tip zijn om als bedrijf door deze tijd te komen?

Zoek de kansen en mogelijkheden op om vernieuwend te blijven. Er zijn voldoende opties om goed uit deze crisis te komen.

 

Aan welk bedrijf uit het FC Volendam-netwerk geef jij het estafettestokje door?

Wij geven het stokje door aan Jos Bouwhuis Tuinen.



Laatste nieuws