Dankwoord voor Jan, Hans, Gerben & Corn

11 december 2023

De straten kleuren weer oranje, de tribunes zitten vol en mooie, (inter)nationale bedrijven hebben zich aan FC Volendam verbonden. FC Volendam staat weer op de kaart en daar hebben Jan Smit, Hans Bond, Gerben Matroos en Corn Veerman elk op hun eigen manier, maar met hun bezielende inzet, aan bijgedragen. 

Zonder de andere bestuursleden tekort te doen, willen we graag een speciaal dankwoord richten aan Jan Smit. Met tien jaar aan bestuurservaring, waarvan anderhalf jaar als voorzitter, heeft FC Volendam zich geen beter visitekaartje voor de club kunnen wensen. Je stond altijd klaar voor collega’s, supporters en commerciële partners. Was je niet aanwezig bij de wedstrijden, dan steunde je onze club vanuit alle uithoeken van de wereld. Je keek tijdens optredens of opnames van tv-programma’s tussendoor stiekem op je telefoon hoe jouw club ervoor stond. Na ongeveer alle denkbare functies binnen de club te hebben bekleed, van ballenjongen tot commercieel directeur, stond het in de sterren geschreven dat jij onze voorzitter zou worden. En op dat gegeven zijn we ontzettend trots. We hopen dat je altijd een FC Volendammer bent en blijft met een oranje hart. Onze deur staat altijd voor je open…

FC Volendam is dankbaar dat Jan, Hans, Gerben en Corn zich met hart en ziel voor onze club hebben ingezet. Onze dank is groot. Kom gerust weer langes in dat stadion van uis.

Raad van commissarissen, directie en medewerkers van FC Volendam.



Laatste nieuws