De Graaf Groep langer verbonden aan FC Volendam als topsponsor

09 september 2022

Topsponsor De Graaf Groep heeft zich langer gebonden aan FC Volendam. Het duurzaame afvalinzamelingsbedrijf is tevens onze afvalpartner. Peter de Graaf was tijdens het thuisduel tegen FC Twente aanwezig om zijn handtekening onder het contract te zetten.

Door middel van een circulair afvalproces zorgt De Graaf Groep ervoor dat afval een nieuw leven krijgt. Na het inzamelen van het afval wordt het gerecycled, waarna er duurzame producten van worden gemaakt. Dit gaat van printpapier en hygiĆ«nepapier tot kantoorartikelen en herbruikbare bekers. 

'Trots afvalpartner te zijn'

Peter de Graaf reageert enthousiast op de contractverlenging. "We zijn er trots op dat we weer de afvalpartner van FC Volendam mogen zijn. We gaan er weer voor. We zorgen dat het stadion netjes blijft en we zetten het afval om tot duurzame producten. Kortom, samen zijn we goed bezig."

Accountmanager van FC Volendam Seger Wagenaar is blij met de verlenging van de sponsordeal met De Graaf Groep. "Het is al jarenlang een trouwe partner van onze mooie club. Ze hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Die filosofie delen wij. We zijn dan ook blij dat we het contract hebben kunnen verlengen."Laatste nieuws