Een geslaagde Albert Heijn Open Dag

19 september 2022

De Albert Heijn Open Dag van FC Volendam werd zondag 18 september georganiseerd in het Kras Stadion. Ondanks de regen waren er erg veel blije kindergezichten te zien. Foto's zijn te zien in het fotoverslag op deze pagina.

In samenwerking met Albert Heijn zijn er tijdens de Open Dag voor onze jonge fans tal van leuke en sportieve activiteiten in het stadion georganiseerd. Er waren toffe spelletjes van ESPN en de Vriendenloterij waarbij je het FC Volendam-shirt kon winnen. Daarnaast kon je het ook opnemen tegen spelers tijdens een potje FIFA of een virtuele Formule 1 race.

Tijdens de Albert Heijn Open Dag konden er de hele dag handtekeningen worden gescoord van de selectie en er was voor iedereen een elftalposter beschikbaar. Ook kon je een uniek kijkje nemen in de spelersbus en was er een spelerspresentatie. Albert Heijn verzorgde ijsjes en gezonde snacks. 

Ondanks de regen was het voor iedereen een zeer geslaagde sportieve dag. Alle kinderen gingen blij naar huis met een oranje Albert Heijn voetbal. 

Foto's (9)

Klik op onderstaande afbeeldingLaatste nieuws