Enthousiasme groot tijdens hervatting training FC Volendam

11 mei 2020

Ook FC Volendam heeft de trainingen hervat. Voor het eerst sinds bijna twee maanden stonden de spelers van Het Nieuwe Oranje weer samen op het veld. In groepen van maximaal zes spelers en op verschillende velden werden de voetballers onderworpen aan de trainingsvormen die in lijn zijn met de geldende maatregelen. Het enthousiasme was groot en het balgevoel was verrassend goed op peil.

Het team van trainer Wim Jonk, dat het doet zonder Noah Fadiga (terug naar Club Brugge) en de al langer geblesseerde Zakaria El Azzouzi, traint de komende weken van maandag tot en met zaterdag. In blokken waarbij er een balans wordt gezocht tussen arbeid en rust wordt er toegewerkt naar de start van het nieuwe seizoen. Een van de scenario's is dat deze begin september van start gaat. FC Volendam houdt hierover nauw contact met de KNVB en laat zich bij het trainingsschema's leiden door de richtlijnen van het RIVM.

Wim Jonk stond na afloop van de trainingen FC Volendam TV te woord. Hij vertelt hoe hij de eerste training ervaren heeft en wat de plannen zijn voor de komende periode. Bekijk de video onderaan de pagina.Foto's (8)

Klik op onderstaande afbeeldingLaatste nieuws