Eurosport nutrition van FC Volendam-fan Thars Duijnstee verlengt samenwerking

01 december 2020

Een fan van FC Volendam met een Brabantse tongval; het komt niet al te vaak voor. Maar Thars Duijnstee (51), directeur van Eurosport nutrition BV, is maar wat trots op zijn club aan de Dijk. De in Breda woonachtige Duijnstee verlengde onlangs de samenwerking met de club uit de plaats waar hij het levenslicht zag. Hierdoor blijft Eurosport nutrition BV als businessclublid verbonden aan FC Volendam.

Vanwege werkverplichtingen vertoefden de ouders van Duijnstee decennia geleden tijdelijk in Volendam. Zo’n negen maanden na de geboorte van zoon Thars, werd de terugkeer naar het Brabantse land ingezet. Om precies te zijn naar Breda. “Maar vanaf het moment dat ik voetbal volgde, voelde ik een band met Volendam”, haalt Duijnstee herinneringen op. “Ik heb geen herinneringen aan die eerste maanden, maar mijn vader bracht me bij dat FC Volendam de club was waar mijn roots lagen. Dat omarmde ik volledig. Waar later al mijn vrienden voor NAC Breda waren, liep ik met een sticker van FC Volendam op mijn tas. Dat gevoel werd nóg heftiger als iemand er een opmerking over maakte. Er was maar één club voor mij en dat was FC Volendam.”

Nieuwe dimensie

Zo’n twee jaar geleden kreeg de band met Het Nieuwe Oranje een nieuwe dimensie. Met het bedrijf Eurosport nutrition, dat gespecialiseerd is in sportvoeding, ging Duijnstee een overeenkomst als businessclublid aan. De vijftigste verjaardag van de Volendamse Brabander lag hieraan ten grondslag. “Mijn gezin organiseerde als cadeau een weekendje Volendam, inclusief rondleiding door het stadion van FC Volendam. Daar kwam ik de toenmalig commercieel manager Martijn Molleman tegen. Met het raakte ik in gesprek over betere voeding bij FC Volendam en van het een kwam het ander."

Duijnstee vervolgt: “Voor mij persoonlijk is hierdoor de cirkel rond, maar voor Eurosport nutrition BV is het een mooie kans om de voetbalmarkt te verkennen. Daar liggen kansen voor ons. Het voelt goed om met onze gezonde sportvoeding een bijdrage te leveren aan de betere prestaties van FC Volendam.”



Laatste nieuws