Everywhere We Go: in het blauw-oranje naar de awaydays

16 juli 2024

Zowel in de Tempel als in de uitvakken wordt FC Volendam in grote getalen gesteund. Everywhere We Go! Deze leus wordt het komende seizoen gedragen bij de awaydays. In het Navy Blue / Neon Orange en met een speciale stof trekken de Volendammers in stijl langs de stadion. Het uittenue is vanaf heden in alle maten te koop in de Webshop & Fanshop in het Kras Stadion.

Het FC Volendam uitshirt is gemaakt van Jacquard stof met ingeweven patronen, waardoor het tenue een stevig, rekbaar en chiq karakter heeft. De marineblauwe hoofdkleur combineert fraai met de neon oranje accenten. Ook de broek en de kousen kleuren neon oranje. De nek is afgewerkt met de leus die komend seizoen veelvuldig in de Volendamse uitvakken te horen gaat zijn: Everywhere We Go!

Webshop & Fanshop

Het splinternieuwe uittenue is vanaf heden verkrijgbaar in de Webshop en Fanshop in het Kras Stadion. Alle items zijn beschikbaar in de maten 92 t/m 5XL. Deze week is de Fanshop geopend op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10:30 uur en 16:30 uur én op zaterdag tijdens de Albert Heijn Open Dag van 10:30 uur tot 18:00 uur.

Tekst: FC Volendam
Foto's: Robey Sportswear



Laatste nieuws