Exclusieve voorverkoop VIP-tickets VOTOWN festival 2019 voor zakelijke relaties FC Volendam

28 november 2018

Partners van FC Volendam hebben exclusief het eerste recht bij het reserveren van VIP-arrangementen!
 

Het kan u niet zijn ontgaan; na een afwezigheid van bijna 4 jaar vindt op zaterdag 29 juni 2019 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het KRAS Stadion te Volendam! 

De beste artiesten van Nederlandse bodem geven deze dag tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds acte de présence tijdens wat nu al hét festival van de aankomende zomer belooft te worden.

Vanuit het KRAS Stadion beleeft u de beste muziek die Nederland op dit moment te bieden heeft. De voorgaande edities van VOTOWN FESTIVAL brachten onder anderen Jan Smit, 3JS, Nick & Simon, Xander de Buisonjé, Rowwen Hèze en Henk Dissel al naar Volendam. Dit jaar is de line-up misschien wel "grootser" dan ooit tevoren: Guus Meeuwis, Jan Smit, 3JS, Django Wagner, Peter Beense, Pascal Redeker en Hircus Circus staan op 29 juni namelijk garant voor spektakel!
Voor meer informatie: www.votownfestival.nl


Als VIP een unieke beleving!

Uiteraard zijn tijdens het Votown Festival alle zalen in het KRAS Stadion geopend voor VIP-gasten! Vanaf 15:00 uur ’s middags tot 23:00 uur ’s avonds zal het hier aan niets ontbreken:

- Bij binnenkomst staat een uitgebreid buffet met belegde broodjes klaar,
- 's Avonds wordt een overheerlijk warm/koud-buffet geserveerd én....
- De gehele dag is álle drank in de Businessruimtes inbegrepen! 

Exclusief voor partners van FC Volendam is het nu alvast mogelijk een plekje in één van de volgende zalen te reserveren voor het vaste bedrag van slechts €110,- per arrangement:

  • Rabolounge (links en rechts)
  • Club van 200
  • Red Carpet Lounge

Neem snel contact op met Martijn Molleman via martijn.molleman@fcvolendam.org of telefonisch via 06-22554627!

 

 

Foto

Klik op onderstaande afbeeldingLaatste nieuws