Faninformatie uitduel tegen Fortuna Sittard

01 oktober 2022

FC Volendam speelt op zondag 2 oktober om 12:15 uur de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De verkoop start donderdag 22 september om 12.00 uur. Supporters hebben de mogelijkheid om met de georganiseerde supportersbus of de auto af te reizen naar Sittard. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de ticketshop van FC Volendam. Om deze uitwedstrijd te bezoeken dien je in bezit te zijn van een uitkaart

Gratis wedstrijdkaart

FC Volendam is heel blij met de steun en support van onze aanhang in uitwedstrijden. Ongekende aantallen fans gaan er mee. Om ons elftal als echte twaalfde man te kunnen steunen en de fans te belonen, wil FC Volendam de toegangskaarten tot het Fortuna Sittard Stadion gratis maken.

De verkoop zal donderdag 22 september om 12:00 uur van start gaan. Vrijdag 30 september om 23:59 uur sluit de verkoop. Er zijn buskaarten en autokaarten beschikbaar. Er is plaats voor maximaal 100 auto's. Supporters die met de bus afreizen naar Sittard, betalen wel de buskosten van € 31,-.

Georganiseerde busreis

De kosten voor de busreis is in totaal € 33,50. De wedstrijdkaart is gratis. Op de heenreis is het niet toegestaan om alcohol mee te nemen. In het uitvak van Fortuna Sittard wordt wel alcohol geschonken. 

De bus vertrekt om 08.30 uur vanaf Tase-terrein.

Wedstrijdkaart: € 0,-
Buskosten: € 31,-
Beveiligingskosten: € 2,50

Auto

Autokaarten voor Fortuna Sittard-uit zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er is bij het stadion van Fortuna Sittard plaats voor maximaal 100 auto's. De prijs per autokaart is € 0,-. Supporters die met de auto gaan kunnen hun auto parkeren bij het bezoekersvak van Fortuna Sittard. Daar kun je ook je kaart omwisselen voor een wedstrijdticket.

Bijzonderheden

  • Het is verplicht om een ID-bewijs bij je te dragen.
  • Op de heenreis met de bus mag geen alcohol worden genuttigd. In het uitvak wordt er wel alcohol geschonken. Op de terugreis naar Volendam is het nuttigen van alcohol wel toegestaan.
  • Het Fortuna Sittard Stadion opent om 10:45 uur.


Laatste nieuws