FC Volendam en Voetbaldrukker ondertekenen driejarige samenwerking

11 maart 2019

Afgelopen vrijdagavond, voorafgaand aan de competitiewedstrijd FC Volendam - Go Ahead Eagles, is de samenwerkingsovereenkomst tussen Voetbaldrukker (onderdeel van De Sportdrukker B.V.) en FC Volendam officieel ondertekend. Met ingang van deze wedstrijd werd het publiek in het KRAS Stadion weer voorzien van programmaboekjes, verzorgd door Voetbaldrukker. Zowel de opmaak, productie als advertentie-acquisitie wordt vanaf heden uitgevoerd door het bedrijf uit Nijmegen.

Rob Peeters, manager of sales van De Sportdrukker, ondertekende de driejarige overeenkomst die het bedrijf de aankomende seizoenen bovendien als Topsponsor aan FC Volendam verbindt. Middels afname van twee business seats, een skybox en afdracht van een gedeelte van de advertentie-inkomsten treedt Voetbaldrukker (als onderdeel van De Sportdrukker) toe tot de elite van onze sponsoren. FC Volendam is dan ook ontzettend blij met deze samenwerking en treft in Voetbaldrukker bovendien een preferred supplier van reclameborden, spandoeken en vlaggen.

Voor meer informatie over Voetbaldrukker kunt u terecht op voetbaldrukker.nl of rechtstreeks contact opnemen met Rob Peeters via rob@voetbaldrukker.nl Laatste nieuws