FC Volendam gaat samenwerking aan met Your Club On Tour

16 december 2019

Your Club On Tour - Busreizen met jouw amateurclub

FC Volendam gaat een samenwerking aan met Your Club On Tour.

Your Club On Tour bestaat uit drie jonge ondernemers, die een passie hebben voor ​het bezoeken van voetbalwedstrijden en zelf nog een potje voetbal spelen bij hun lokale amateurvereniging. Daar hebben zij uit eigen ervaring gemerkt dat veel amateurclubs afhankelijk zijn van vrijwilligers om uitjes en activiteiten geregeld te krijgen.

Your Club On Tour neemt deze taak van de vrijwilligers over! De amateurvereniging koopt de voetbalreis bij Your Club On Tour in en hoeft alleen de voetbalreis aan te bieden bij hun leden. Your Club On Tour regelt verder de busreis, de wedstrijdkaarten en alles wat u nog meer wenst. Er wordt zelfs promotiemateriaal geleverd om op te hangen in het clubhuis!

Op de wedstrijddag zelf worden de leden opgehaald bij het clubhuis door een luxe touringcar. Er is vervolgens tijd om rustig de fanshop of een clubmuseum te bezoeken. Uiteraard kan er ook een biertje genuttigd worden in of rondom het stadion! Na de wedstrijd zal de touringcar weer terugkeren naar het clubhuis.

Door onze ervaring met het regelen voor dit jaarlijkse bijzondere uitje bij diverse verenigingen, kunnen we u verzekeren dat uw leden na afloop een unieke ervaring rijker zijn!

Vrijwilligers hoeven dus alleen nog maar de clubleden uit te nodigen en vaak blijkt dat het aan de aanmeldingen niet zal liggen en er genoeg animo is!

Voor meer informatie of een offerte op maat klik hier



Laatste nieuws