FC Volendam gaat scannen en zet stap richting online kaartverkoop

21 november 2018

Opnieuw zet FC Volendam een grote stap vooruit in de kaartverkoop. FC Volendam gaat de tickets scannen en zet hiermee een stap om in de nabije toekomst online kaartverkoop verder te realiseren. Zodra het voor alle tribunes mogelijk is om online je wedstrijdkaartje te kopen wordt iedereen hierover geïnformeerd.

E-Ticket
Voor de kidskaart is deze mogelijkheid er al, maar in de nabije toekomst kan dus iedereen online zijn of haar gewenste plek reserveren op de Jaap Jonk- en Jaap Bond tribune. Bij de standaard bevestiging, die per email verzonden wordt, krijg je je wedstrijdkaart (E-ticket) als PDF meegestuurd. Zodra dit van kracht is hoef je dus niet meer je online gekochte kaart op te halen bij de administratie van FC Volendam. Het blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk om op de wedstrijddag een kaartje te kopen bij de kassa’s van het Kras Stadion.

Alle tickets worden gescand
Omdat we gebruik gaan maken van E-tickets zullen wij de toegangskaarten gaan scannen. Alle kaarten zullen gescand gaan worden: seizoenkaarten, businesspassen en dagkaarten. Dus voor alle tribunes en business lounges heb je een geldig toegangsbewijs nodig (met barcode) om de wedstrijd te kunnen bezoeken. Omdat dit een verandering is, voor zowel onze stewards als supporters, vragen wij je om begrip en geduld bij eventuele rij-vorming.

Let op: Heb je meerdere businesspassen? Dan is het belangrijk dat je de businesspas met de barcode laat controleren.

Kaart vergeten?
Ben je je kaart vergeten mee te nemen naar het Kras Stadion? Daar kun je helaas niet naar binnen. Je zult dan een kaartje aan de kassa moeten kopen.

Visuele controle & service
Een andere verandering is dat de visuele controle wordt aangescherpt. Er komen op meerdere plekken in het Kras Stadion hostessen, beveiligers of stewards die je kunnen helpen de juiste plek te vinden.

Samen met de aangescherpte visuele controle zijn er een aantal nieuwe regels voor onze supporters:

  • de deur aan de achterkant van kantine ‘Aan De Dijk’ is voortaan gesloten. Bezoekers van ‘Aan de Dijk’ kunnen via de ingang van de Jaap Jonk tribune naar binnen.
  • supporters van ‘Aan de Dijk’ met een kaartje voor de Pé Mühren tribune mogen via het hek tussen de Jaap Jonk tribune en de Pé Mühren tribune naar hun plaats gaan.
  • de deur van de Club Corner aan de straatkant blijft gesloten. Bezoekers van de Club Corner kunnen via de ingang bij het veld naar binnen.
  • bezoekers van de Botterzaal, Club van 200 en de Rabo Lounge gaan via de hoofdingang bij de administratie naar binnen.
  • bezoekers van Uniek Volendam en de Red Carpet Lounge gaan via de ingang van Uniek Volendam naar binnen.
  • bezoekers van de Orange Lounge kunnen via de hoofdingang bij de administratie of via de ingang van Uniek Volendam naar binnen.
  • via de ingang bij de persruimte gaan alleen nog bezoekers van de persruimte en bezoekers van het Spelershome naar binnen.

Wanneer?
Vanaf vrijdagavond 23 november 2018 bij de wedstrijd FC Volendam – Jong FC Utrecht zullen de toegangskaarten worden gescand.

Vragen?
Zijn er toch nog zaken die onduidelijk zijn of vragen op roepen? Neem dan contact op met de afdeling ticketing. Dat kan telefonisch op 0299-809900, of per email via kaartverkoop@fcvolendam.orgLaatste nieuws