FC Volendam kan ook de komende twee jaar op Rabobank rekenen

05 augustus 2022

FC Volendam en Rabobank hebben hun handtekeningen op papier gezet om de al bestaande samenwerking met twee jaar te verlengen. Ook de komende periode blijft de bank premium partner van FC Volendam. Rabobank was al één van de langst zittende partners van FC Volendam.

Rabobank is al langer zeer nauw betrokken bij FC Volendam. De bank heeft op sportief gebied alles meegemaakt bij de club, met als absolute hoogtepunt de promotie die onlangs in april werd bewerkstelligd. Ook is Rabobank de naamgever van de grootste lounge van het Kras Stadion: de Rabo Lounge biedt plaats aan meer dan ruim 300 businessseats voor vele zakelijke relaties van FC Volendam.

Eric Zwart, directeur coöperatieve Rabobank, is blij om de samenwerking voort te zetten. "Met de verlenging van de sponsoring onderstrepen we onze betrokkenheid bij voetbal in Volendam." ook de doelen op het gebied van duurzaamheid waren doorslaggevend in de verlenging. "De Rabo Lounge is de plek waar ondernemend Volendam elkaar ontmoet. Zo kunnen we samen ondernemers duurzaam helpen groeien."

Veel raakvlakken

Kersvers commercieel directeur Jan-Bas Veltman reageert verheugd op de verlenging. “We zijn enorm trots om het contract met één van onze trouwe partners te verlengen. Rabobank en FC Volendam hebben veel raakvlakken, met duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers.”Laatste nieuws