FC Volendam klopt IJsselmeervogels: 0-2 (Update:Foto's)

31 juli 2010

In een niet bepaald hoogstaande wedstrijd heeft FC Volendam in Spakenburg IJsselmeervogels met 0-2 verslagen. Beide partijen legden geen goed voetbal op de mat. FC Volendam, dat met Charles Dissels in de basis begon, kreeg in de 30e minuut een tegenvaller te verwerken. Barry Opdam moest geblesseerd naar de kant. Er vielen weinig kansen te noteren in de eerste helft. De ruststand was een logische: 0-0.

Gert Kruys bracht in de tweede helft met drie wissels nieuw elan in de ploeg. Na 67 minuten nam FC Volendam een voorsprong. Jack Tuijp wist een goede actie van de net ingevallen Roy Bakkenes op waarde te schatten: 0-1. Tien minuten na zijn goal werd Tuijp naar de kant gehaald en mocht dorpsgenoot Kees Pier Tol de laatste minuten volmaken. Michiel Kramer bracht, na goed doorzetten van Thijs Sluijter, de eindstand op het scorebord: 0-2.