FC Volendam legt Anthony Berenstein vast tot medio 2020

06 april 2018

Donderdagmiddag heeft FC Volendam overeenstemming bereikt met vleugelspeler Anthony Berenstein over een contract dat hem tenminste tot medio 2020 aan de club verbindt.

De 21-jarige aanvaller streek afgelopen winter neer in Volendam nadat hij in zijn zoektocht naar een nieuwe club door FC Volendam werd uitgenodigd.

In de maanden die volgden was het vooral de insteek van Berenstein om fit te blijven en te wennen aan het niveau van zijn nieuwe medespelers. Dat hij uiteindelijk al debuteerde in het eerste elftal, twee keer in actie kwam, evenzoveel doelpunten maakte en Man of the Match werd tegen Jong AZ overtreft dan ook alle verwachtingen.

De ontwikkeling die Anthony in deze korte periode heeft doorgemaakt was voor FC Volendam aanleiding snel te handelen en zijn eerste contract open te breken.

Met een verbintenis voor twee seizoenen en optie voor een derde jaar, spreekt trainer Misha Salden zijn vertrouwen uit in Berenstein. De verwachting is dan ook dat we de aankomende jaren nog veel plezier aan hem zullen beleven.

FC Volendam feliciteert Anthony met zijn nieuwe contract en wenst hem vanavond als basisspeler tegen FC Emmen alvast veel succes!

Foto's (3)

Klik op onderstaande afbeelding



Laatste nieuws