FC Volendam levert vijf internationals tijdens interlandperiode

20 september 2022

FC Volendam levert deze interlandperiode vijf internationals. De spelers zijn inmiddels aangesloten bij de selecties en spelen de komende week mogelijk één of twee interlands. Filip Stanković (Servië Onder 21), Ibrahim El Kadiri (Marokko Onder 23), Billy van Duijl (Oranje Onder 18) en Imran Nazih en Givairo Read (Oranje Onder 17) zijn opgeroepen. Een overzicht:

Filip Stanković | Servië Onder 21

Doelman Filip Stanković is voor de tweede keer opgeroepen voor Servië Onder 21. Eerder kwam hij ook al uit voor de Onder 17 en Onder 19. De vorige keer maakte Stanković geen minuten voor de Onder 21. Dinsdag 27 september om 20:00 uur spelen de Serviërs een oefenduel tegen Bulgarije Onder 21. Stanković kan tijdens dit duel dus zijn debuut maken voor de Servische beloften.

Ibrahim El Kadiri | Marokko Onder 23 

Het Marokkaans elftal Onder 23 belegt tussen 19 en 27 september een trainingskamp. Ibrahim El Kadiri is hiervoor opgeroepen. Marokko Onder 23 speelt op donderdag 22 september en zondag 25 september een tweeluik tegen Senegal Onder 23.

Billy van Duijl | Oranje Onder 18

Een drukke week wacht voor Billy van Duijl. De verdediger is opgeroepen voor Oranje Onder 18. Er staan maar liefst drie interlands op het programma in het kader van een vierlandentoernooi in Spanje. Woensdag 21 september wordt gespeeld tegen Engeland Onder 18, vrijdag 23 september wacht het duel tegen België Onder 18 en het toernooi wordt afgesloten met een wedstrijd tegen Faeröer Onder 19 op maandag 26 september.

Imran Nazih & Givairo Read | Oranje Onder 17

Tot slot zijn er ook twee spelers opgeroepen voor Oranje Onder 17. Imran Nazih en Givairo Read maken komende week hun opwachting in een tweeluik tegen Ierland Onder 17. Nazih kwam eerder ook al uit voor een jeugdelftal van Marokko, maar maakt deze keer weer zijn opwachting in Oranje. Woensdag 21 september en vrijdag 23 september speelt Oranje Onder 17 een oefenduel tegen Ierland Onder 17 bij EGS '20 in Escharen.



Laatste nieuws