Dag 2: Hete training en verhit oefenduel tegen Panathinaikos

28 juli 2022

FC Volendam is ingegaan op de uitnodiging van Panathinaikos om in Athene een oefenduel te spelen. Het duel tegen de Griekse topclub wordt gespeeld op donderdag 28 juli om 19.30 uur (Nederlandse tijd). Het oefenduel tegen ADO Den Haag van een dag later vindt geen doorgang.

De Volendamse selectie reist op woensdag 27 juli af naar de Griekse hoofdstad. Op vrijdag vertrekt het weer huiswaarts. Het oefenduel wordt gespeeld in het ‘Apostolos Nikolaidis’, dat plaatsbiedt aan ruim 16.000 toeschouwers. Een unieke ervaring voor spelers van FC Volendam.

Meer details over de oefenwedstrijd, bijvoorbeeld de beschikbaarheid van een livestream, wordt later bekendgemaakt.

Dag 2

Op dag twee van de trip naar Athene stond de oefenwedstrijd tegen Panathinaikos op het programma. Maar de dag werd begonnen met een training op het trainingscomplex 'Training Center G. Kalafatis'.van de Griekse topclub.

In de avond volgde het oefenduel tegen Panathinaikos. In het Apóstolos Nikolaḯdis.stond het team van trainer Wim Jonk een verhit avondje te wachten. Het duel, bezocht door zo'n zesduizend supporters, eindigde in 2-1.

Dag 1

De selectie van FC Volendam reisde op woensdag 27 juli af naar Athene, waar het een dag later gaat oefenen tegen Panathinaikos. Met de spelersbus werd koersgezet naar Brussel, om vanaf daar te vliegen op de Griekse hoofdstad. Een afvaardiging van het mediateam reist mee met de selectie en brengt de dag samen in de video onderaan deze pagina





Laatste nieuws